Samla lån för att se fotbolls-VM live

Om du har många lån och samtidigt vill resa för att se fotbolls-VM finns det möjlighet att samla lånen. På så vis kan du få mer pengar över, och spara pengar tills resan är möjlig. Att samla lånen har flera fördelar och ger en bättre ekonomi.

Med hjälp av ett hopbakslån kan du enkelt spara pengar om du tagit lån utan säkerhet. Du kanske har använt kreditkortet på semesterresan eller tagit smålån till köp av tjänster och varor. Genom att samla alla dina skulder i ett nytt hopbakslån kan du sänka kostnaderna och få lägre ränta.

Kända VM-nationer

Sedan det första VM:et i herrfotboll i Uruguay 1930 har det spelats många fler. De som valt att åka till VM och njuta av fotboll på plats har haft oförglömliga upplevelser. Brasilien är det land som vunnit VM flest gånger, och det landet har även spelat med i samtliga mästerskap. Tätt därefter kommer Tyskland och Italien. En handfull värdnationer har arrangerat VM mer än en gång. Hit hör Italien, Tyskland, Frankrike, Brasilien och Mexiko. När det är dags för VM att arrangeras år 2026 kommer även USA att komma upp på listan, medan Mexiko är det enda landet som har stått som arrangör för tre slutspel i VM.

Fördelar med att samla lån

Att kombinera flera små lån till ett större brukar kallas för skuldkonsolidering. Dessa mindre lån summeras och ett belopp som täcker dem lånas. Det täcker de nuvarande skulderna och du har nu allt samlat på ett ställe. Du får en bättre överblick över skulderna, och din totala ränta blir rejält mycket lägre. På detta sätt undviker du att påverka kreditvärdigheten negativt och kan betala av skulderna snabbare.

När du tar ett hopbakslån får du i regel en lägre ränta än du har på dina mindre lån. Högre lånebelopp brukar ha längre återbetalningstid, och banken tjänar pengar via räntan när de lånar ut till dig. Med lägre ränta minskar din månadskostnad, men det är även bra för banken som inte löper så stor risk att du inte kommer betala tillbaka lånet på grund av en för hög månadsavgift. Du kan också få en bättre kreditvärdighet när du endast har ett större lån, istället för många mindre.

Det finns fördelar med att påbörja ansökan om ett hopbakslån online. Det är bekvämt och enkelt. Du behöver inte ta dig till din bank eller ett kreditföretag, utan kan sköta processen hemifrån. Med lägre räntekostnader får du mindre månadsutgifter och kan då spara mer pengar till ditt fotbollsintresse. Med mindre saker att hålla koll på är det också enklare att följa hur det går för ditt favoritlag. Det finns två sorters ränta, fast och variabel sådan. Med fast ränta får du en räntekostnad som är lika hög varje månad, medan den variabla räntan varierar med tiden.

Fotbolls-VM